Què hem fet?

2014:" curs per prevenir i reduir l'estrés i l'ansietat" amb tècniques sofrològiques a un grup de 50 interns del Centre Penitenciari Lledoners. Vam tenir l'oportunitat de poder transmetre les experiències d'aquest curs en el  5 è Congrés Mundial de Sofrologia Caycediana.

 

____________________

2015 a 2017: Pràctiques sofrològiques setmanals dels tres primers graus de la Relaxació Dinàmica de Caycedo i cursos per a la Gestió de l'Estrés Laboral i Personal (GELP) en diferents centres de Manresa.


______________________

2018: Curs  per a la Gestió de l'Estrés Laboral i Personal (GELP) amb tècniques sofrològiques pels treballadors de la residència  Mas Vella Terra de Gurb.


_____________________________________________

2018 - 2019: Taller de Gimnàstica Emocional per a nens i nenes al nostre centre Reset Interior. En aquest taller també van col·laborar Carme, Montse i Alba.
__________________________________________

Des de l'any 2019  fem tallers de Constel·lacions Familiars.  Horari: un divendres al mes de 16 h a 20,30 h.__________________________________________

2019 -2020: Taller d'Emocions a un grup d'alumnes de primària de l'Institut Escola Sant Jordi dins les activitats extraescolars organitzades per l'AMPA._________________________________________

Febrer de 2020 Taller de Biodanza a un grup de 10 dones de la Fundació Maria Auxiliadora de Terrassa que es dediquen a l'atenció de persones en risc d'exclussió social.

__________________________________________


Des de juliol de 2020 : Tallers, formacions i xerrades gratuïtes de Teràpia Estructural: Alliberament de dolences físiques i emocionals.Eugeni Llagostera Teràpia Estructural

________________________________________


No hay comentarios:

Publicar un comentario